ZOEKEN

#KSS014: Prijsstunten via de radio

Dagelijks luister ik naar de radio, ik ben een trouwe fan. Op het werk, in de auto, zelfs thuis onder het koken en het strijken sta ik mijn favoriete top 100 mee te fluiten. Ik heb zelfs de app en doe ook regelmatig mee met wedstrijdvragen en spelletjes. Ze kennen mijn naam al als ik een liedje aanvraag, en ik heb ook al eens een cd pakket gewonnen met een pet en T-shirt. Daar ben ik enorm fier op.

Maar enkele jaren geleden veranderde die éne wedstrijd mijn hele leven! Onverwachts won ik de hoofdprijs! En wat die met zich meebracht had ik nooit kunnen dromen, want…

NB, deze kickstart voor jouw verhaal werd je aangeboden door Corvus Corax

Leef je uit met jouw vervolg op de start van dit verhaal… Ik lees het graag… Hier in de reacties… Of op je eigen blog… Vergeet niet de link naar je blogpost te vermelden in de reacties…

Wat je misschien ook wil lezen

Laat een reactie achter

Scroll Up