ZOEKEN

#KSS013: Dromen vanuit de paskamer

Ik sta in het ruime pashokje in mijn favoriete kledingwinkel. Voorzichtig en beschermend het gordijn voor mijn borsten tuur ik door de winkel naar mijn vriendin die helemaal aan de andere kant staat te rommelen tussen een stapel jeansbroeken. Ik kan haar niet roepen want ze staat te ver, ik vloek: de rits van mijn nieuwe rode jurk zit vast en ik krijg ze niet meer uit. Is er iemand in buurt?

De paskamers zijn naast de afdeling van de heren. Ik ben alleen hier op deze rustige werkdag. Toch spot ik de enige man die aanwezig is, een gespierde man van ik schat rond de 30, met een rond baardje. Hij is niet onaantrekkelijk en ik voel mijn benen trillen. Zou ik deze man durven aanspreken om mij uit mijn kleedje te…

NB, deze kickstart voor jouw verhaal werd je aangeboden door Corvus Corax

Leef je uit met jouw vervolg op de start van dit verhaal… Ik lees het graag… Hier in de reacties… Of op je eigen blog… Vergeet niet de link naar je blogpost te vermelden in de reacties…

Wat je misschien ook wil lezen

Laat een reactie achter

Scroll Up