ZOEKEN

#KSS009: De man die mijn leven veranderde

Ik sta in een lift die een eigen leven schijnt te leiden. De lift stopt op elke vloer, terwijl ik vanuit mijn appartement van de bovenste étage kom. Nog minstens vijf verdiepingen te gaan besluit ik mijn claustrofobie te laten voor wat het is en de lift uit te stappen zodra de deur opent.

Ik kan nu twee dingen doen. Of terug naar mijn huis boven, maar dan moet ik alle étages naar boven via het trappenhuis beklimmen. Of via de trap naar beneden. Ik huiver, want sta boven aan de trap. Kennelijk heb ik plotseling last van hoogtevrees en ik houd me stevig vast aan de trapleuning met mijn ene hand, terwijl de andere een tas draagt vol met lege flessen die dringend retour moeten naar de supermarkt, waar ik heen wil.

Een wat oudere man, sportief gekleed in jogging-outfit, rent me voorbij de trap af…

Leef je uit… Ik lees het graag… Hier in de reacties… Of op je eigen blog… Vergeet niet de link naar je blogpost te vermelden in de reacties…

Wat je misschien ook wil lezen

Laat een reactie achter

Scroll Up