ZOEKEN

#KSS005: In de handboeien

Ik ging naar huis na die verrekt moeizame dag op kantoor. Die wat intensieve en superirritante gesprekken met die twee armzalige belastinginspecteurs, die bijna elk kwartaal langskwamen om zelfs mijn derrière met een microscoop door te lichten, hadden mij en mijn dag ietwat gesloopt.

Ik zag ze daar al staan bij mijn voordeur. Twee dienders. Politie-materiaal. Ik keek ze eens aan, en zonder dat ik erom vroeg, identificeerden ze zich. Mijn arrestatie was een feit, zeiden ze en ik moest mee naar het politiebureau. Onmiddellijk.

Terwijl ze me in de boeien sloegen, las één van hen me de…

Leef je uit… Ik lees het graag… Hier in de reacties… Of op je eigen blog… Vergeet niet de link naar je blogpost te vermelden in de reacties…

Wat je misschien ook wil lezen

Laat een reactie achter

Scroll Up