ZOEKEN

#KSS001: Gestolen kofferverhalen

Eindelijk kan ik dan sippen van dat glas champagne aan board van het vliegtuig dat me naar Bali brengt. Een welverdiende vakantie, na die bizarre Wintermaanden, dat suffe kantoor en het feit dat ik bijna vergat wat feesten en vakantie vieren kan doen voor een druk bezet mens. Ik vermaak me dan ook kostelijk wat mensjes kijken betreft en nog meer van die bubbels te bestellen. Uiteindelijk land ik, daar op dat vliegveld van Bali. Nog voordat ik mag aangeven dat mijn koffer niets dan zwemgoed en vrijetijdskleding verhult, worden potjandosie mijn paspoort en bagage gestolen en beland ik in een stukje Niemandsland. Bijna wanhopig…

Leef je uit… Ik lees het graag… Hier in de reacties… Of op je eigen blog… Vergeet niet de link naar je blogpost te vermelden in de reacties…

Wat je misschien ook wil lezen

Laat een reactie achter

Scroll Up